Service & Contact

We helpen je graag

Om je zo gericht mogelijk te helpen, hebben we hieronder de snelste route naar je antwoord uitgestippeld.

Vragen die we vaak horen

Visie & Aanpak

Essent en haar Servicepartners geloven in een stapsgewijze transitie van de gebouwde  omgeving. Niet overal hoeven woningen in één keer volledig van het gas af. Door isolatie en het gebruik van (hybride) warmtepompen kan ook op korte termijn al veel klimaatwinst worden behaald. Dit vraagt minder aanpassingen en investeringen in de gebouwschil en maakt deze stappen behapbaar en betaalbaar.
 

Met Wooneffect verduurzamen we  stap voor stap de woningvoorraad  van woningcorporaties. Door onze expertises isolatie, ventilatie, warmte, zonnepanelen en slimme  huisbesturing te combineren met onze service en onderhoudsdiensten, creëren we landelijke dekking vanuit één loket. Zo maken we de verduurzamingsopgave eenvoudig en duidelijk, zonder gedoe.

Het begeleiden van bewoners in dit traject is essentieel om verduurzaming succesvol uit te kunnen voeren. Door middel van meten van energiestromen ontstaat inzicht op apparaatniveau waardoor bewustwording op het gebied van energiegebruik ontstaat.

 

Met Wooneffect gaan we voor slimme en praktische oplossingen. Met als uitgangspunt betaalbaarheid en het verbeteren van het wooncomfort voor de bewoner. Door te kiezen voor natuurlijke vervangingsmomenten, die aansluiten bij het MeerJarenOnderhoudsPlan zorgen we ervoor dat verduurzaming betaalbaar blijft. In overleg bepalen bekijken we hoe de verduurzamingskosten verwerkt kunnen worden in de huurlasten of in de servicekosten. Daarnaast zijn we goed op de hoogte van mogelijke subsidies en kunnen we dit uit handen nemen.

 

Contact

Neem voor een advies op maat contact met ons op en wij koppelen je aan één van onze lokale experts.